Приветствие на Директора за началото на учебната 2021-2022 година

Уважаеми колеги, ученици и родители,   

    Сърдечно Ви поздравявам с началото на новата учебна 2021 / 2022 година. За съжаление стартираме в изключително непредвидими условия, които не позволяват тържествено откриване на новата учебна година. Уверен съм, че независимо от създалата се ситуация с общи усилия ще успеем да финализираме успешно годината, да запазим вярата и надеждата, че можем да преодолеем всяка една ситуация. Да бъдем търпеливи и отговорни, да решаваме взаимно всеки един проблем, да запазим добрия тон.

    Пожелавам на новоприетите ученици от първи  клас успехи и постигане на високи резултати в образователно- възпитателния процес. Уважаеми колеги,

Вярвам във вашия професионализъм и отговорност, убеден съм, че ще успеем както винаги да реализираме качествено обучение, независимо от ситуацията на пандемия.

Скъпи ученици,

Бъдете  здрави,отговорни, ученолюбиви и продължавайте да утвърждавате авторитета на училището . Вярвам във вас, вярвам във вашите възможности.

Скъпи родители,

Искам да ви уверя, че педагогическият колектив ще направи всичко възможно, за да даде необходимите знания на децата ви. Уверявам ви, че сме създали необходимата организация за стартиране на учебната година, изпълнили сме Насоките на МЗ и МОН  за работа в условията на пандемия и всяко едно наше решение е добре обмислено и мотивирано.    

Пожелавам на всички много здраве, спокойна и успешна учебна година.

ЗДРАВКО СПАСОВ

Директор на ОУ „Васил Левски“-

Село Новачене

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.