Информация от старши учител Славяна Гергова

Здравейте,ученици!                                                               

 От вчера,16.03.2020г.  започнахме да се обучаваме дистанцион-но, поради сложната ситуация в страната.Задачите ви по българ-ски език и литература ще бъдат върху учебния материал,който сме взели дотук (всички изучени уроци по български език и литература), без да се вземат нови уроци. Ще преговаряме и ще упражняваме старите,взети вече уроци,за да  се затвърдят знанията ви. Ще работим  предимно с вашите учебници.Ако не са ви налични,можете да ползвате безплатно електронните учебници на издателство“Просвета“,както и различни учебни материали –тестове,самостоятелни работи и др. от платформата на Shkolo.bg .Също така по националната телевизия БНТ2 се излъчват постоянно уроци на живо.

   Всички поставени задачи от мен ще се правят във вашите тетрадки по български език и литература или набрани на World документ,като може да ми ги изпращате на личния ми имейл: slaviana_gergova@abv.bg; сл.имейл: slavqna_gergova_ounovachene@abv.bg или чрез Viber.Само да уточня, за тези,които нямат тази техническа възможност-предоставям номера на личния си мобилен телефон за връзка: 0884228764.

  Призовавам ви да се отнесете сериозно и отговорно към вашата работа,за да можем да се справим успешно с предизвикателствата на съвременното обучение,което ще е успешен старт в живота на всяко дете.Благодаря ви!Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.