ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА НА УЧИЛИЩЕТО ЗДРАВКО СПАСОВ

До всички ученици от ОУ“Васил Левски“, с. Новачене  и техните родители!

   Със заповед на министърът на здравеопазването до 29.03 се затварят училищата в цялата страна. Преустановяват се учебните занятия и всички извънкласни мероприятия.
  На 16 март учениците от училището и техните родители ще бъдат уведомени и по телефона за организацията на преподаване и учене в електронна среда от разстояние. Тя ще бъде изградена отчитайки възможностите на семействата за ползване на интернет и наличие на техника. Молим родителите да търсят постоянна обратна връзка от детето си за учебното съдържание което е споделено от училището за деня и съответно от учителя и да осигуряват контрол.
    Електронната платформа през която това ще се случи е „Школо“ – електронния дневник на училището. В него акаунти и достъп имат всички ученици и техните родители. За детайли и уточнения по организацията учителите ще се свържат с родителите в понеделник – 16.03. За семействата при които няма възможност за включване в този процес, училището ще се погрижи за тях, чрез поставянето на задачи за самостоятелна работа с хартиените учебници и други материали. Тук помощ за посредничество ще ни окаже образователния медиатор в училище.
   Спазвайки изискванията за лична хигиена и мерките за защита свързани с разпространението на COVID 19 се надяваме всички ученици на училището да са здрави и да продължат успешно своето обучение при създалата се обстановка.
ЗДРАВКО СПАСОВ

Директор на ОУ „Васил Левски“-

село Новачене

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.